okt 11
Abonnér

Flere cykelstier på vej til Nordjylland.

Indlæg Kommentarer lukket til Flere cykelstier på vej til Nordjylland.

Frank Østergaard

Forligskredsen Bedre og Billigere Kollektiv Transport har udenom Regeringen netop fordelt 106 millioner til bedre cykelstier. Projekterne kræver kommunal medfinansiering.
– Det er en god dag for cyklisterne og den kollektive transport. Flere cykler og færre biler er godt for vejene, godt for miljøet, betyder mindre for støj og er godt for folkesundheden, siger SF´s transportordfører Karsten Hønge.

Lokalt er der 13,5 millioner kr. på vej til bedre cykelstier i Nordjylland, heraf 9,7 millioner til Jammerbugt kommune.
I Jammerbugt kommune er pengene til fremme af turist og skolecykelisme.

Jeg er rigtig glad ved at vi er blevet prioriteret med så stor en andel af de midler der er afsat til bedre cyklisme i Jammerbugt kommune. Vi har flere projekter rundt om i kommunen og nu har vi fået en hjælpende hånd til disse.
Jeg håber, at vi finder en løsning i forhold til den kommunale medfinansiering, men mon ikke. Det fremmer jo turismen og sikrer børnenes skoleveje.

I disse tider med meget stor fokus på klima og klimamål er det også et plus, siger Frank Østergaard kommunalbestyrelsesmedlem i Jammerbugt Kommune.

Læs mere...

sep 10
Abonnér

Ud i det GRØNNE med de RØDE!

Indlæg Kommentarer lukket til Ud i det GRØNNE med de RØDE!

SF-Jammerbugt inviterer til en offentlig naturoplevelse. I år er det ved Klim Bjerg.
SF’s lokalformand Charlotte Holst Høybye vil guide os rundt og fortælle om området.
LØRDAG 15. SEPTEMBER KL. 11 – 13
Turen går fra parkeringspladsen ved Klim Bjerg.
Efter turen i det grønne vil formanden for DN’s lokalafdeling, Søren Rosenberg, fortælle om en udvidelse af Naturpark Thy ind i Jammerbugt Kommune.
Tilmelding på mail: formand@sf-jammerbugt.dk eller tlf.: 23 81 33 34.
SF-Jammerbugt er vært ved lidt mad og drikke.
Vi glæder os til at se jer!

Læs mere...

nov 24
Abonnér

SF´s nyt kommunalbestyrelsesmedlem fra 1. januar 2018!

Indlæg Kommentarer lukket til SF´s nyt kommunalbestyrelsesmedlem fra 1. januar 2018!

Frank Østergaard


Valget er godt overstået. Selv om SF gik lidt tilbage ved dette kommunalvalg lykkedes at bevare 1 plads i kommunalbestyrelsen. Et stort tillykke til Frank Østergaard der overtager pladsen de næste 4 år!
Frank Østergaard skal de næste 4 år være medlem af Social- og Sundhedsudvalget (SSU) og Kultur-, Fritids- og Landdistriktsudvalget.

Læs mere...

nov 04
Abonnér

Faglig ueninghed

Indlæg Kommentarer lukket til Faglig ueninghed

Indlæg i Nordjyske Stiftstidende af spidskandidat Frank Østergaard

Frank Østergaard


Mogens Sparre skriver i hans indlæg, at jeg ikke skal udtale mig om noget jeg ikke har forstand på. Jeg har arbejdet i mere end 15 år med vandbehandling. Først Vandland Aalborg (der hvor Shoppen ligger i dag), her var jeg ansvarlig for den daglige drift af badevandet og siden hen i Fårup Sommerland hvor jeg var en del af et team der varetog den daglige drift.
Grundprincipperne for vandbehandling er ens om det drejer sig om vand i svømmebassiner eller det er vandværksvand. Jeg har selvfølgelig talt med formanden for Kaas vandværk inden jeg er kommet med de tal der er i mit indlæg. Derfor ved jeg, at jeg er på rette spor.
Det firma som Kaas vandværk bruger til vandtest, som er det samme som Blokhus vandværk bruger, har foretaget prøven og sagt god for dens formål. Altså igen en blåstempling af prøven.
Ikke bare på dette felt men også på mange andre har fagpersoner forskellige udlæg af hvad der det rigtige, men det værste man kan gøre er ikke at gøre noget.

Læs mere...

okt 26
Abonnér

Kernevelfærd giver bosætning.

Indlæg Kommentarer lukket til Kernevelfærd giver bosætning.

Indlæg i Nordjyske Stiftstidende af spidskandidat Frank Østergaard

Frank Østergaard


Nordjyske bragte en artikel fredag den 13 oktober, som jeg mener Villy Sørensen(DF) bør nærlæse. I den har Nordjyske spurgt borgere i det Nordjyske, om man var parat til at betale mere i skat, hvis dette blev vekslet til bedre service, det vil sige bedre kernevelfærd. 55% af borgerne vil gerne betale mere i skat for at få bedre service. Dette stemmer ganske godt overens med SF´s overbevisning. Det var endeligt bare det jeg i al stilfærdighed konstaterede i mit indlæg om SF´s visioner for Jammerbugt kommune.
Men selvfølgelig skal pengene bruges fornuftigt, og vi skal ikke bare sætte skatten op fordi vi kan.
Villy er bekymret for bosætningen hvis skatten sættes op. Når man spørger borgere hvorfor de lige præcist har, bosatte sig i Jammerbugt kommune, har jeg dog aldrig hørt at svaret er: “fordi de har en lav kommuneskat”. Borgere der bosætter sig i et andet område er mere interesseret i hvordan børnepasning, skole, SFO og fritidsaktiviteter er. Ældrepleje og plejehjem er også på borgernes læber, men kommuneskat har jeg dog aldrig hørt omtalt.
Vi skal have hjertet med i de ting vi gør – hjertet sidder til venstre for midten – ligesom SF!

Læs mere...

okt 19
Abonnér

Et stærkt hold!

Indlæg Kommentarer lukket til Et stærkt hold!


Frank Østergaard, Kaas
Erik Ingerslev, Aabybro
Line M. Mousten, Saltum
Peter Klitgaard, Tranum
Karin Christoffersen, Attrup
Matias Appel, Pandrup
Charlotte Holst høybye, Fjerritslev

Læs mere...

okt 17
Abonnér

SF har tillid til fagfolk.

Indlæg Kommentarer lukket til SF har tillid til fagfolk.

Indlæg i Nordjyske Stiftstidende af SF´s spidskandidat Frank Østergaard

Frank Østergaard


Det undre mig at Lars Holt og Morgen Sparre er så store modstandere at få testet vandkvaliteten i kommunens vandværker for desphenyl-chloridazon. For at fjerne en hver tvivl om en evt. forurening, bør kommunalbestyrelsen pålægge vandværkerne at få testet vandet for netop desphenyl- chloridazon. Så sent som den 13. oktober havde Nordjyske Stiftstidende en artikel om en boring i Aalborg området der havde netop det problem.
Bestyrelsen for Kaas vandværk har klogt fået fortaget denne ekstra pesticidkontrol. De er vel også fagfolk. Det har kostet forbrugeren 3,8 øre pr. m3. Jeg ved derfor ikke hvor den million kr. som Mogens Sparre nævner kommer fra, men forbrugerne kunne måske tro, at det er hans faglighed der gør, at tallet skulle være rigtigt!

Læs mere...

okt 07
Abonnér

Tro på de røde værdier i Jammerbugt.

Indlæg Kommentarer lukket til Tro på de røde værdier i Jammerbugt.

Indlæg i Nordjyske Stiftstidende af SF´s spidskandidat Frank Østergaard.

Frank Østergaard

Små syv uger kære borgere, så skal vores kryds sættes ved kommunal- og regionsrådsvalget. Politiske lister, valg og løfter er der nok af. Som SF`er kæmper jeg for de værdier som er tæt på hjertet – til venstre for midten.
Og hvilke værdier er det så?
Det er fællesskab, lighed og omsorg. Tre ting som Jammerbugt har brug for, og som vi ikke kan undvære, hvis flere skal have det godt i vores kommune.
Fællesskab betyder at ingen, hverken børn, voksne eller gamle, skal føle sig som andenrangs borgere i kommunen på grund af fattigdom, sygdom eller handicap.

Læs mere...

okt 06
Abonnér

Jansen overser stadig SF!

Indlæg Kommentarer lukket til Jansen overser stadig SF!

Erik Ingerslev

Indlæg I Nordjyske Stiftstidende af kommunalbestyrelsesmedlem Erik Ingerslev.

I Nordjyske Stiftstidende i går, den 03.10, skriver Flemming Jansen, at han ønsker et klart svar fra borgmesteren og det samlede byråd, om hvad der skal ske på skoleområdet i Pandrup – Kaas.
Det kan undre mig meget, at Flemming Jansen tager alle kommunalpolitiker til indtægt for, at de ikke vil melde deres holdning ud.
SF spidskandidat og formand Frank Østergaard gjorde det her i Nordjyske Stiftstidende den 19.09, klart hvad SF´s holdning er. Men jeg skal gerne gentage det for Flemming Jansen og andre der skulle være i tvivl. SF har som det eneste parti afgivet et høringssvar under høringsperioden. Her har SF skriftligt afgivet en støtte til den gruppe der ønsker en ny skole i Jetsmark. Det har jeg også fremført i kommunalbestyrelsen. Kan det siges mere tydeligt?

Læs mere...

okt 06
Abonnér

SF foreslår at kommunen pålægger vandværket af teste for ’Det glemte pesticid’.

Indlæg Kommentarer lukket til SF foreslår at kommunen pålægger vandværket af teste for ’Det glemte pesticid’.

Indlæg i Nordjyske Stiftstidende af SF´s spidskandidat Frank Østergaard

Frank Østergaard


På baggrund af sidste måneds afsløringer af, at pesticid-resten Desphenyl-Chloridazon dukker op i drikkevandsboringer mange steder i landet, opfordrede Miljøstyrelsen i et brev til alle landets kommuner og vandværker om at gå i gang med at teste drikkevandet. Men en hel del vandværker overhører tilsyneladende opfordringerne om at teste vandet.
Nu vil SF foreslå, at Jammerbugt kommune pålægger vandværkerne at teste vandet med det samme, og samtidigt foreslå at kommunen offentliggør testresultater der frikender vandforsyningen for stoffet – så borgerne ikke skal gå i uvished.

Læs mere...

preload preload preload