sep 19

Frank Østergaard


Indlæg i Nordjyske Stiftstidende af SF´s spidskandidat Frank Østergaard.
I Nordjyske den 17, september mener tidligere Borgmester i Pandrup kommune Flemming Jansen, ikke at han har fået svar fra nogen lokale kandidater fra Pandrup, om borgerne kan forvente en ny skole i Jetsmark. Det er helt uforståeligt for mig, at det er gået Flemming Jansens næse forbi, at jeg har tilkendegivet SF´s holdning netop i denne sag. SF har som det eneste parti afgivet et høringssvar under høringsperioden. Her har SF skriftligt afgivet en støtte til den gruppe der ønsker en ny skole i Jetsmark.

Derfor vil jeg igen, over for alle borgere i Jammerbugt kommune, skriftligt tilkendegive at SF og ikke mindst jeg selv, vil arbejde for at der bliver et flertal i kommunalbestyrelsen for at bygge en ny skole i Jetsmark.

Lukket for kommentarer.

preload preload preload