okt 06

Erik Ingerslev

Indlæg I Nordjyske Stiftstidende af kommunalbestyrelsesmedlem Erik Ingerslev.

I Nordjyske Stiftstidende i går, den 03.10, skriver Flemming Jansen, at han ønsker et klart svar fra borgmesteren og det samlede byråd, om hvad der skal ske på skoleområdet i Pandrup – Kaas.
Det kan undre mig meget, at Flemming Jansen tager alle kommunalpolitiker til indtægt for, at de ikke vil melde deres holdning ud.
SF spidskandidat og formand Frank Østergaard gjorde det her i Nordjyske Stiftstidende den 19.09, klart hvad SF´s holdning er. Men jeg skal gerne gentage det for Flemming Jansen og andre der skulle være i tvivl. SF har som det eneste parti afgivet et høringssvar under høringsperioden. Her har SF skriftligt afgivet en støtte til den gruppe der ønsker en ny skole i Jetsmark. Det har jeg også fremført i kommunalbestyrelsen. Kan det siges mere tydeligt?

Jeg ved godt, at jeg og SF nok ikke fylder meget i Flemming Jansens politiske bevidsthed. Det kan vi leve med. Men at blive beskyldt for, at vi skulle lurepasse er urimeligt, når vi klart har meldt ud, at vi ønsker en ny skole i Pandrup – Kaas området!

Lukket for kommentarer.

preload preload preload