okt 07

Indlæg i Nordjyske Stiftstidende af SF´s spidskandidat Frank Østergaard.

Frank Østergaard

Små syv uger kære borgere, så skal vores kryds sættes ved kommunal- og regionsrådsvalget. Politiske lister, valg og løfter er der nok af. Som SF`er kæmper jeg for de værdier som er tæt på hjertet – til venstre for midten.
Og hvilke værdier er det så?
Det er fællesskab, lighed og omsorg. Tre ting som Jammerbugt har brug for, og som vi ikke kan undvære, hvis flere skal have det godt i vores kommune.
Fællesskab betyder at ingen, hverken børn, voksne eller gamle, skal føle sig som andenrangs borgere i kommunen på grund af fattigdom, sygdom eller handicap.

Lighed betyder, at alle borgere, også i de små bysamfund, skal have glæde af kommunens velfærdsydelser, hvad enten det er skolebus, natsygeplejerske eller adgang til Borgerservice.
Omsorg betyder, at ingen skal drukne i ensomhed, misbrug eller arbejdsløshed, når vi har både pligten og evnerne til at hjælpe hvor vi kan.
Og jeg er klar til at kæmpe for disse værdier. De har været en mangelvare under det nuværende flertalsstyre i Jammerbugt.
Når vi er presset på kommunens økonomi, giver det ikke mening at skære af fællesskabets kage for at give de bedste stykker til de rigeste. Jeg tror rent faktisk på at borgene er ligeglad med om vi betale 0,5% eller 1% mere i kommuneskat, hvis pengene bruges på kærnevelfærd. For der er brug for hver en skattekrone hvis vi skal have den velfærd som vores syge, ældre og vores børn og unge har brug for.

Vi skal have hjertet med i de ting vi gør – hjertet sidder til venstre for midten – ligesom SF!

Lukket for kommentarer.

preload preload preload