okt 26

Indlæg i Nordjyske Stiftstidende af spidskandidat Frank Østergaard

Frank Østergaard


Nordjyske bragte en artikel fredag den 13 oktober, som jeg mener Villy Sørensen(DF) bør nærlæse. I den har Nordjyske spurgt borgere i det Nordjyske, om man var parat til at betale mere i skat, hvis dette blev vekslet til bedre service, det vil sige bedre kernevelfærd. 55% af borgerne vil gerne betale mere i skat for at få bedre service. Dette stemmer ganske godt overens med SF´s overbevisning. Det var endeligt bare det jeg i al stilfærdighed konstaterede i mit indlæg om SF´s visioner for Jammerbugt kommune.
Men selvfølgelig skal pengene bruges fornuftigt, og vi skal ikke bare sætte skatten op fordi vi kan.
Villy er bekymret for bosætningen hvis skatten sættes op. Når man spørger borgere hvorfor de lige præcist har, bosatte sig i Jammerbugt kommune, har jeg dog aldrig hørt at svaret er: “fordi de har en lav kommuneskat”. Borgere der bosætter sig i et andet område er mere interesseret i hvordan børnepasning, skole, SFO og fritidsaktiviteter er. Ældrepleje og plejehjem er også på borgernes læber, men kommuneskat har jeg dog aldrig hørt omtalt.
Vi skal have hjertet med i de ting vi gør – hjertet sidder til venstre for midten – ligesom SF!

Lukket for kommentarer.

preload preload preload