mads guldhammer Pædagogmedhjælper
Mads Guldhammer Jensen

Vinkelvej 2
9460 Brovst
2048 9823
madsguldhammer@live.dk





 

Jeg er 22 år og bosiddende i Brovst, jeg er ugift og har ingen børn.
Jeg har været politisk aktiv siden jeg i en alder af 15 år meldte mig ind i SFU, jeg har siden været Lokalformand for SFU i Jammerbugten og Regionsformand for SFU i Nordjylland.

Jeg er i dag medlem af SF Nordjyllands kredsbestyrelse, samt partiforeningensbestyrelsen i Jammerbugten.
Ud over mit kandidatur til kommunalbestyrelsen den 17. november er jeg også kandidat til regionsrådet i Nordjylland samt kandidat til folketinget i Brønderslev/Jammerbugt kredsen.
Til dagligt arbejder jeg i Brovst området i et projekt der til dels udsluser unge fra vores 2 opholdsteder og i et projekt for unge i alderen 13 til 23 år med massive psykiske problemer.
I min fritid beskæftiger jeg mig udover politik meget med håndbold.
Jeg har siden min barndom været aktiv håndboldspiller lige ind til jeg for 5 år siden måtte opgive den aktive del grundet en rygskade.
Jeg har været aktiv ungdomstræner, samt besyrelsesmedlem i idrætsforeningen.
I dag udøver jeg min passion for håndboldsporten ca. 2 gange om ugen med fløjte og kort.
Jeg er aktiv kredsdommer i Jyllandsserien og 3 Division.


  forside sf-jammerbugt/valg 2009

Folkeskolen
Vi ser i dag en kommune med 21 folkeskoler. Antallet kombineret med en stor geografisk spredning samt et tyndt befolkningsgrundlag er fordelt i vores lokalsamfund.

De fleste af disse skoler holder sig lige over vejledende timetal og er grundet elevtallet, utallige sparerunder og manglende fremskrivning af budgetter presset økonomisk, og derved også fagligt.

Både fagligt og socialt er det svært et opretholde en forsvarlig skole, derfor kommer vi ikke uden om at vi efter den 17 november skal se på skolestrukturen, og det vil uden tvivl komme til og gør ondt.

Det vil komme til og gør ondt på de små lokalsamfund, men jeg tror på at et lokalsamfund er mere end en skole, det tegnes af de mennesker der lever der, de mennesker der bla. er aktive i foreningensarbejdet- og jeg tror på at vi den vej kan holde gang i de små lokale samfund.

Det er ikke morsomt for nogle at lukke skoler, heller ikke for en politiker, men jeg ønsker på ingen måde at gå på kompromis med vores børns uddannelse "bare fordi" der skal være et sted hvor senior klubben kan mødes.

Udsatte
Efter et år som ansat i kommunens handicapafdeling ved jeg om nogen hvem der står i første række når kommunalbestyrelsen svinger sin sparekniv.

Det er i første omgang de ansatte der brænder for deres arbejde og af et stort hjerte hver dag yder 1. klasses service til vores svage borgere under dårlige forhold. Dernæst er det de borgere som vi har ansvaret for. De mærker hver eneste krone på krop og sjæl når deres hjælper melder syg på ubestemt tid grundet stress, de mærker det når deres personlige behov må tilsidesættes på grund af manglende normering, de mærker det når der ikke længere er mulighed for ture ud af huset èn til èn og de mærker det ikke mindst når man flytter dem fra deres vante omgivelser og fratager dem muligheden for at deltage aktivt i det lokalsamfund de har været en del af i mere en 20 år for at score en stordriftsfordel.

Derfor skal vi have mennesket tilbage på dagsordnen. Vi som politiker skal huske at bag vores store ord om bla. økonomiskansvarlighed gemmer sig mennesker som hver dag betaler prisen for denne "ansvarlighed" - Mennesker som ikke har muligheden for at svare tilbage.

Klima & Miljø
Som SF´er, er klima en hjertesag.

Klima er et stort ord, og vi høre det tit i nyhederne.

Men rent faktisk er klima en faktor som vi i større grad skal gøre til en del af vores hverdag hvis vi oprigtigt ønsker en god fremtid til vores børn, børnebørn og deres efterkommere. Vi har i dag et fællesansvar for vores forbrug at Co2. Det er bla. også derfor at vi SF har ønsket Jammerbugt kommune som klima kommune over en længere periode, hvilket vi nu er blevet. Det forpligter og i SF ønsker vi at der på dagsordenen i kommunalbestyrelsen i fremtiden bliver lavet en vurdering af de forskellige beslutningers indvirken på vores miljø lige som man i dag vurdere det i forhold til bla. økonomi.

For SF handler det om at tænke globalt, og handle lokalt